dijous, 21 de maig del 2015

ÀLBUM DE GRAN FORMAT

 Aquest àlbum és cartró i de gran format. Ja ve preparar per folrar les pàgines i decorar-les. El paper de la portada i les enganxines 3D són de Tilda, la lletra és de cartró folrat i el test és de resina. Hi ha llacets i brillantets de color rosa, una punta rosa i a l'espiral de l'enquadernació hi ha dos charms penjats d'una cinta: una carta i un paraigua. 
 A les pàgines interiors he utilitzat paper d'una sola cara, butxaques horitzontals i verticals, tags i decoracions, segells de silicona estampats de filigranes i papallones. Cal anar alerta i no donar molt volum amb les decoracions doncs després costa de tancar. 







 Cada paper està envellit amb el color que li pertany i cada pàgina està envellida amb la Distress vintage photo. També porta un repunt fet amb retolador roller negre. 



Per assegurar-nos de que tanca bé, podem utilitzar uns brads a la tapa i a la contraportada on hi posarem una cinta del mateix color que els llacets que es pot lligar fent un llaç. És un àlbum que necessita temps d'elaboració i molta paciència. El resultat final és prou motivador: ha valgut la pena l'esforç realitzat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada