diumenge, 7 de juny del 2015

BigBlogHop Carrotcake



Hola a tots i totes! 
Estic molt emocionada d'haver participat en el meu primer BigBlogHop. De fet us haig de confessar que jo no tenia blog, i l'he anat confeccionant amb molt pocs elements i coneixements des del dia que la família de Carrotcake ens va proposar aquesta activitat compartida. 
Vaig pensar que seria interessant per diferents motius: serviria d'excusa per fer-me el meu blog personal (com us acabo de dir), feria un LO, compartiria els treballs amb altres persones del món de l'scrapbooking... En fi, tot eren avantatges!!! Així que no m'ho vaig pensar dues vegades i aquí estic, amb un blog molt senzill i petit, molt jove i amb moltes ganes d'aprendre de totes les altres persones i blogs que avui coneixeré. 
No se què pensareu les participants, però el tema "dulzura"/dolcesa no ha estat fàcil, tot i que ho semblava en un inici, però tot i així el repte ha estat enriquidor i he gaudit força de l'estona que hi he dedicat. 
Per últim dir que per a mi la família Carrotcake ha estat un descobriment important i enriquidor, quan he fet els seus tallers al Creativa Barcelona i al Handmade Festival de Barcelona, he gaudit molt dels tres estils tan personals i diferents que tenen de fer scrap. Sou un referent important per a mi i espero poder gaudir dels vostres tallers cada cop que sigui possible. 
Una abraçada per a tots i totes!!
Fins aviat,
Teresa

3 comentaris:

  1. Teresa, moltes gràcies per venir als tallers i passar una estona amb nosaltres i un plaer que t'hagis sumat al nostre Blog Hop!

    Endavant amb el blog :)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Un LO molt blau y molt dolç! i ja saps que amenaçem amb tornar, o sigui que si en tens ganes podrem continuar gaudint de l'scrap junts. Moltes gràcies per voler sumar-te a aquesta festa!

    ResponElimina
  3. Muchas gracias por participar en el Blog Hop y es un placer tenerte en Cacrrotcake, espero que vuelvas y sigas pasandolo igual de bien!

    ResponElimina